Düğününüzü mükemmel kılacak unutulmaz detaylar

Düğününüzü planlamak, mükemmel bir şekilde sizi yansıtan bir gün yaratmakla ilgili. Düğün mekanı, gelinlik seçimi ve dekorasyon gibi birçok hazırlık benzersiz olmalı.

HAYALLERİN ÖTESİNDE

İstanbul’un büyüleyici manzarası eşliğinde hayalinizdeki düğünü CVK Park Bosphorus Hotel ile gerçek bir aşk masalına dönüştürün. Otelin birbirinden farklı konseptlere sahip mekan alternatiflerinden Bosphorus Terrace, İstanbul’un en büyük panoramik Boğaz manzarasına sahip alanı ile düğünleri unutulmaz kılıyor. İhtişamın teknoloji ile birleştiği, özel girişe ve ışıltılı bir fuaye alanına sahip İstanbul Balo Salonu ise özellikle kış düğünleri için rüya gibi ambiyanslar yaratıyor. CVK Park Bosphorus Hotel, yeni evlenecek çiftlere düğün hediyesi olarak Boğaz manzaralı suitte konaklama imkanı sunarken, çiftlerin ailelerini de unutmayarak onlarında bu heyecanlı süreçte rahatlıkla hazırlanabileceği ücretsiz oda hizmeti veriyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil