Dünyaca ünlü isimlerin sahip olduğu 10 güzellik markası

Makyaj ve cilt bakımı denildiğinde herkes tarafından merakla takip edilen ünlü isimler var. Haliyle o isimlerin de makyaj ve cilt bakım markası çıkarması kaçınılmaz oluyor. Peki hangi ünlü isim güzellik sektörüne adım attı? İşte ünlülerin sahip olduğu öne çıkan 10 güzellik markası!

Güzellik sektörü artık onlardan soruluyor! Reality yıldızları, şarkıcılar, oyuncular... Hepsinin belki de ortak bir noktası var o da marka çıkarmak. Kimisi cilt bakım ürünü, kimisi sadece ruj, kimisi ise en geniş skalaya sahip makyaj ürünü çıkardı ama hepside çok popüler oldu. Peki hangi ünlü hangi markayı çıkardı? Rihanna'nın Fenty Beauty'sinden Lady Gaga'nın Haus Laboratories'e kadar, ünlülerin sahip olduğu en iyi güzellik markalarından 10'unu sıraladık. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil