Ebi Motayaki

Hep, “Japon mutfağı lezzetli olduğu kadar zahmetlidir” derler ya… Değilmiş.

1. Karidesleri ve ıspanağı ayrı ayrı haşlayın. Soğanları ince bir şekilde rendeleyin.
2.
Karidesleri fırına girebilecek bir tabağın içine alın, ıspanakları ve soğanları üzerine koyun.
3. Sos için göz kararı mayonez ve soya ezmesini bir kapta karıştırın.
4. Hazırladığınız malzemelerin üzerine dökün ve fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil