Editörlerin seçtikleri: Nisan ayının en favori 16 ürünü

Pek çok farklı ürün bu ay radarımıza takıldı. Makyaj ürününden, cilt bakımına, saç bakımından, giyime ne ararsanız bulabileceğiniz Nisan ayının en çok konuşulan ürünlerini bizde yakın merceğe aldık. Peki Nisan ayında viral olan ürünler neler? Nisan ayının en favori 16 ürününü seçtik:

Havalar ısındığına göre güneş koruyucuları ilk sıralarda yerini alıyor! Son zamanların favori kremlerinden biri ise makyaj üzerine de sürülebilen güneş koruyucuları oldu.

Bu ürünün favori olmasındaki neden ürünü makyajınızı yaptıktan sonra cildinize sürebiliyorsunuz makyajınız bozulmazken güneş korumasından da faydalanıyorsunuz. 

ELENSILIA- Makyaj Üzerine Uygulanabilen Stick Güneş Kremi Spf 50+ - 250 TL 

Ayrıca bir güneş kremi arayışındaysanız o zaman 'Cildinizi koruyacak en iyi 15 güneş kremi' listemizden ihtiyacınıza ve isteğinize uygun güneş kremi seçebilirsiniz. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil