El Profesor’un hayranlarıyız

Zeka küpü, karizmatik mi karizmatik, bir gülüşüyle yüzümüzde büyülenmiş gibi bir ifade oluşmasını sağlayan, dizinin El Profesor lakaplı başrol oyuncusu Morte’nin hayranları çığ gibi artıyor. Siz hala bu yakışıklı İspanyolu keşfetmediniz mi?

Jeneriğinden müziklerine, senaryosundan kurgusuna kadar tüm dünyada bir La Casa de Papel çılgınlığı yaşanıyor. Tam “İkinci sezon bitti, artık hızını biraz kesmiştir” diyorduk ki nefesler tutuldu, şimdi herkes 2019’da yayınlanacak üçüncü sezonu bekliyor. İspanyol yapımı dizinin tüm oyuncuları çok sevildi ve haklı gelen şöhretin tadını çıkarıyorlar ama başroldeki Alvaro Morte bir adım önde sanki.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil