Elele Dergisi Eylül Sayısı Çıktı!

Derginin bu ay kapağında Ayşe Hatun Önal var.

Elele Eylül sayısı sonbaharın tüm güzelliklerini yansıtıyor.
- Ayşe Hatun Önal ile muhteşem bir sezon açılışı yaparken, onun hayata bakışının dinamik detaylarıyla bakış açımızı farklı bir noktaya yönlendirdik biz, siz de deneyin.
- Yılların gençliğinden bir şey götürmeyi bir türlü başaramadığı Keremcem, görünüşte olmasa da içeride bir yerlerde olgunlaştığını röportajındaki muhteşem açıklamalarıyla ispatlıyor.
- Ekranların sevilen ismi Türkü Turan ise, güzellik sırlarını ortaya saçıyor.
Peki ya moda? Sezon trendlerinden, stil sahibi önerilere pek çok detay fazlasıyla sayfalarımızda.
- Güzellik trendleri ise bir diğer yanda. Bu sonbaharda hepimiz fazlasıyla güzeliz, çünkü doğal olduğumuz kadar da önerilere açığız. Öneri demişken; dergide toplam 375 sonbahar kodu var, kaçırmayın! Ama bir yerlere kaçmak istiyorsanız da, rotanızı Güneş İtalya'ya çevirmeyi deneyin.
- Şimdi tam sırası! Yemekte bugün ne mi var? Süper ötesi ekmekler. Bakmakla yetinmeyin, lütfen deneyin.
- Dolu dolu bu sayının bonusu ise Şebnem Cumhur'un Hayat Sana da Güzel kitabı. herkese hediye.

Eylülde hayat hepimize güzel olsun diye...

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil