Elele vizyon alarmı: Eylül ayı dizi&filmleri

Elele dergisi Eylül ayında en beğenilen dizi ve filmleri sizler için listeledi. Birlikte göz atmaya ne dersiniz?

HER ŞEYİ BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

NETFLIX

Iain Reid’in popüler romanından uyarlanan Charlie Kaufman’ın son filmi, Jessie’nin ilişkisine dair sorunlar yaşadığı sevgilisinin ailesiyle tanışma öyküsünü anlatıyor. Jessie, kendisi ve dünya hakkında bildiği her şeyi sorgulamaya başlayacak ve her şeyi bitirmeyi düşünecek. Sahiden!

RATCHED

NETFLIX



Guguk Kuşu’nun Hemşire Ratched karakterinin modern yüzü Mildred, kendini işine adamış görüntüsünün ardında çalıştığı akıl hastanesinin sistemine sızmaya çalışıyor. İçindeki giderek büyüyen karanlık canavarla tanıştığınızdaysa aklınıza ilk gelecek şey ‘merhamet’ olacak.

AWAY

NETFLIX



Mars’a yolculuk edecek ilk uluslararası mürettebatın komutanı Emma Green konuşuyor: “Sıradaki ne olursa olsun, birlikte başaracağız.” Bu uzun yolculuk sırasında yıldızlara ulaşırken sevdiklerimizi arkamızda bırakmamız gerektiğini öğreneceğiz.

AİLE ŞİRKETİ

BEIN CONNECT


Hande ve Harun kardeşlerin yeni işi Hai Turizm acentesinde başından geçenlere şahitlik ediyoruz. Birbirine zıt iki karakterin ve diğer çalışanların bir arada bulunduğu acente, gerçekten de bir ‘aile şirketi’. Peki, turizm sektörü buna hazır mı?

GREATNESS CODE

APPLE TV+



Spor tarihinin yaşayan yedi ikonik sporcunun tecrübelerini, hislerini ve duygularını kendi ağızlarından dinlemek için ekran başına geçiyoruz. Usain Bolt, Alex Morgan ve Lebron James gibi yıldızların hayatı nasıl değişti? Not defterinizi yanınızdan ayırmayın.



4 EYLÜL

İkinci Görüşte Aşk
Komedi, Romantik, Dram
After: Paramparça
Romantik, Dram

11 EYLÜL

Yeni Mutantlar
Bilimkurgu, Aksiyon
The King’s Man: Başlangıç
Macera, Komedi, Aksiyon

18 EYLÜL

Scoob!
Animasyon, Komedi
Pinokyo
Fantastik

25 EYLÜL

Ormandaki Cadı
Gerilim, Korku, Gizem

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil