Elma, armut, vişne kompostosu

Elma, armut, vişne kompostosu tarifi

Malzemeler:
4 adet elma
4 adet armut
1 kase vişne
3 kaşık şeker

Hazırlanışı:
Armut ve elmaları soyup çekirdek yataklarını çıkarın ve dilimleyin. 50 ml su ve şekeri ekleyerek kısık ateşte meyveler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tencereye yapışmamalarına dikkat edin. Çekirdekleri ayıklanmış vişneleri ekleyin ve 1 dakika daha karıştırarak pişirin. Soğumaya bırakın. Buzdolabında saklayın, vanilyalı dondurma ile birlikte servis edin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı