Elma, incir, mango ve papaya

Stresi yok eden bu süper besleyici içecek, vücudu ve zihni sakinleştirir.

Bu yoğun lifli içecek stresi engeller ve geniş bir besin zenginliği sağlar. Elma, içerdiği C vitamini ve magnezyumla vücutta stresin etkisini azaltır. İncirdeki yüksek miktardaki kalsiyum zihni yatıştırdığı gibi, sinyallerin bir sinir hücresinden diğerine geçişini kolaylaştırır. Mango ve papaya ise stresi azaltır. Vücudun enerji üretimini düzenler, kaslar ve beyne sağlıklı oranlarda enerji sağlanmasını düzenler.

Tarif
3 elma, dilimlenmiş 1 mango, kabuğu soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve doğranmış, 1 papaya, soyulmuş, çekirdeği çıkarılmış ve doğranmış, 2 adet incir, sapları koparılmış.

Karışımınızı bir meyve sıkacağından geçirin, elde edeceğiniz meyve suyunu hemen için.

Besin değeri tablosu
Vitaminler B3, C, E, K, beta-karoten, folik asit, kalsiyum, demir, magnezyum, mangan, fosfor, potasyum, silisyum, sodyum, malik asit, pektin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil