Elma şekeri

Elmaları yıkayıp kurulayın. Şekeri ve suyu ocakta 150 dereceye gelinceye kadar kaynatın. (150 dereceye ulaşan şekerli suyun rengi beyazdan kızıla dönüşür, yani karamela kıvamı almaya başlar). 150 dereceye gelen şekerli suya glikoz ve margarin ilave ederek bir dakika daha kaynatın. Ocaktan alın ve margarin dağılıp hafif ılıyana kadar iyice karıştırın. Yarım çay kaşığı toz boyayı yarım yemek kaşığı suyla karıştırdıktan sonra, karamelaya kırmızı renk alana kadar damla damla ekleyin, karıştırıp ocaktan alın. Elmaları çöp şişlere takarak hazırlamış olduğunuz karamelaya batırın ve donduktan sonra servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil