En iyi 11 güneş sonrası bakım ürünü (After Sun)

Güneş ışığına maruz kaldıktan sonra cildinize özen göstermeniz son derece önemli, çünkü bunu yapmamak uzun süreli cilt hasarına yol açabilir. Uzmanlar güneş sonrasında kullanılan bakım ürünlerinin cildin üst tabakasında koruyucu bir bariyer oluşturduğunu söylüyor.

NEDEN ÖNEMLİ?
Cildimizin en büyük düşmanı nemsizlik. Güneşe maruz kalan cilt yaprak gibi kuruyor ve çatlıyor. Cildin savunma bariyeri zayıflıyor. Güneşten zarar görmüş cildinizi onaran ‘After Sun’ kremler; yani güneş sonrası bakım ürünleri, cildinizi onarıyor, yatıştırıyor, serinletiyor, esnekliğine kavuşturuyor ve en önemlisi cildin kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Cildinizi yeniden yapılandırıyor ve taze bir görüntü veriyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil