Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin aşkını sosyal medya hesabından ilan etti

Canlandırdığı Behzat Ç. karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. Derin Beşikçioğlu'nun gönlünü oyuncu Kaan Sevi'ye kaptırdığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu ve Ankara - Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu, yeni bir aşka yelken açtı. 

Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı Şef Arda Türkmen'i kızdıran yorum: Dede olacağın yaşta baba oldun