Eskişehir'de nerede kalınır, ne yenir?

Adı eski olabilir ama burada değişmeyen tek şey değişim. Anadolu’nun en modern ve genç nüfuslu şehri olan Eskişehir’de huzur dolu bir gün geçirebilirsiniz.

ABACI KONAK
Eskişehir’in tarihi ilçesi Odunpazarı’nın merkezinde yer alan otelin iç mekanları süslü mobilyalarla döşenmiş. Ahşap zeminli ve pencereli geniş konuk odalarında lüks yataklar, düz ekran TV ve ücretsiz Wi-Fi mevcut. Odaların bazılarında kanepe ve sandalyeler var ve bazı odalar balkonlu. Abacı Konak’taki Avlu Restaurant’ta geleneksel Türk yemekleri var. Bahçedeki barda ferahlatıcı içeceklerin tadına bakabilirsiniz. 24 saat resepsiyon hizmeti, ücretsiz özel otopark ve çamaşırhane hizmeti de otelin artılarından. Kahvaltıda kontinental ve açık büfe olmak üzere üç alternatif mevcut. Deluxe çift kişilik odada hafta sonu iki kişi iki gece konaklama bedeli 388 lira.
Tel: 0222 333 03 33
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil