Evde smoothie nasıl yapılır? 25 lezzetli smoothie tarifi

Yolunu gözlediğimiz yaz mevsimi bizlerle. Malum yaz demek, birbirinden lezzetli meyveler de demek. Sağlıklı ve ferah bir mola vermek istediğinizde bu özel 25 smoothie tarifi yanınızda olacak. Peki, smoothie nedir? Evde smoothie nasıl yapılır? Tariflere birlikte bakalım..

Smoothie nedir diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Smoothie meyve suyundan biraz daha koyu kıvama sahip bir içecek. Sevdiğiniz meyve ve sebzelerden hazırlayacağınız bir sağlık iksiri. Üstelik tam bir zaman tasarrufu. Bakmayın adının havalı oluşuna! Tek ihtiyacınız olan taze meyve, sebzeler ve onlara katkı sağlayacak lifli gıdalar. Tabii bir de blender’a ihtiyacınız olacak. Sağlıklı ve pratik smoothielere  gelin birlikte göz atalım. Peki, smoothie nasıl yapılır? İşte birbirinden lezzetli 25 smoothie tarifi: (Bu haberin ardından  ketojenik smoothie tarifleri  makalemize de akabilirsiniz)

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil