Fırında armut

Deneyin!

Malzemeler:
2 orta boy armut,
½ bardak elma suyu,
2 tatlı kaşığı bal,
½ paket labne peynir,
1 çorba kaşığı ceviz içi

Hazırlanışı:
Fırını 180 derecede ısıtın. Armutları ikiye bölüp çekirdek ve çekirdek yatağını çıkarın. 1 tatlı kaşığı bal ile üzerilerini sıvayıp küçük fırın tepsisine dizin. Elma suyunu da üzerilerinde gezdirin ve yaklaşık 25 dakika armutlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Armutlar ılıyınca ortalarına birer kaşık labne peyniri koyun. Cevizleri serpiştirin. En son 1 tatlı kaşığı balı da armutların üzerinde gezdirerek servise hazır hale getirin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil