Füme somon & kuşkonmaz

Füme somon & kuşkonmaz tarifi

Malzemeler:
90 g somon füme
2 adet yumurta
5 adet haşlanmış kuşkonmaz
1 kaşık zeytinyağı
1 kaşık türüf yağı
1 adet alabaş turp
4-5 ince dilim parmesan peynir
Birkaç tıraş dilim salatalık
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
Yumurtaları kaynamış suya atıp, 5 dakika kaynatarak kayısı kıvamında pişirin. Haşlanmış kuşkonmazları, zeytinyağı ve türüf yağı ile marine edin. Tabağa somon fümeyi yerleştirin. Üzerine ikiye böldüğünüz yumurtaları, kuşkonmazları, ince dilimlediğiniz salatalık ve turpu koyun. Parmesanı serpiştirin. Değirmende çekilmiş tuz ve karabiberle tatlandırıp servise hazır hale getirin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil