Galaktik bakışlar: Sezon trendi fütüristik makyaj ve 9 ürün önerisi

Fütüristik bakışlar podyumları domine ederken, gelin biz de bu galaktik göz makyajlarını hangi ürünlerle ve nasıl uygulayabileceğimize bakalım.

Elektrik mavisi ve ultraviyole tonları; galaktik göz makyajlarının temel renklerini oluşturuyor. Şüphesiz ki bu sezon gözlerde bolca canlı renge, holografik yansımaya ve ışıltıya rastlayacağız. En büyük ilhamımız ise tabii ki sonsuz galaksi! Öncelikle bu makyajı yaparken yüzünüzde ten makyajı olmamalı; makyaja gözlerle başlayacağız. Aksi halde dökülen pigmentler ve simler fondöteninizde kirli bir görüntü yaratabilir. Yoğun renk veren ürünler kullanacağımız için göz kapaklarını nötrlemek ve far uygulamasına hazır hale getirmek oldukça önemli. Bu nedenle makyaja geçmeden önce göz kapaklarınıza mutlaka bir far bazı uygulayın. Bu, makyajın hem daha kalıcı olmasını hem de renklerin birbirine karışmadan durmasını sağlayacak.

Hazırlayan: Damla Durak

Galaktik göz makyajlarında bir önemli trend de renkli eyeliner uygulaması. Mavi, yeşil, mor ya da dilediğiniz renklerde kuyruklu keskin eyeliner’lar yapmayı unutmayın. Işıltıyı ve galaksi görünümünü artırmak için makyajlarda rahatlıkla kullanılabilecek sticker formdaki vücut taşlarını kullanabilirsiniz.

Mat farlarınızı uygularken oturtma fırçalarını, metalikleri uygularken parmaklarınızı kullanmanız size bu göz makyajında en iyi sonucu verecektir.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil