Game of Thrones ‘un sevilen oyuncusu Natalie Dormer anne oldu

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Margaery Tyrell karakteriyle hafızalara kazınan Natalie Dormer anne olduğu bilgisini sevenleriyle paylaştı. Dormer, haberi Esther Rantzen‘in That’s After Life adlı podcast yayınında duyurdu.

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Margaery Tyrell karakteriyle adını daha geniş kitlelere duyuran Natalie Dormer, anne oldu. Uzun zamandır David Oakes ile birlikte olan İngiliz oyuncu “Salgın döneminde hamile olmak ve çocuk doğurmak yapılabilecek en mükemmel şey. Biraz klişe olacak ama, kızım 30 yıl sonra muhtemelen bir barda oturacak ve ‘Evet ben bir Covid bebeğiyim’ diyecek” sözlerine de yer verdi.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil