Gölgeli göz makyajı

Göz makyajının püf noktası gölgelendirme! Far paletleri bunun için biçilmiş kaftan. İhtiyacınız olan şey ise biraz ressam duyarlılığı, biraz da renk bilgisi.

Gölgelendirme nasıl yapılır?
Göz kapağının kirpik diplerinden kaşın bittiği yere doğru açık tonlarla bir zemin oluşturun. Kirpik diplerinden göz kapağının ortasına doğru sıcak kahve tonları sürün ve koyu tonla sonlandırın ama homojen bir geçiş yaratın. Farların üzerine yine kirpik diplerinden üst göz kapağının bitimine doğru koyu kahve ya da siyah göz kalemi çekin. Bir sonraki adımda alt kirpiklerinizin diplerine de aynı kalemle ince bir çizgi çekin ve bu çizgiyi kesik far fırçasıyla hafifçe dağıtarak buğulu bir görüntü oluşturun. Son olarak maskara sürün.

Clinique dörtlü far, TL 145
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil