Gözenekler kapansın

Yazın aşırı sıcağı, nem derken gözenekler hem genişledi hem de doldu. Şimdi onları temizleme zamanı. Haftada iki-üç kez yapacağınız derinlemesine temizleme seanslarıyla gözeneklerinizin yeniden sıkılaşması için ilk adımı atmış olacaksınız!

Peeling, cilt hücrelerinin dış tabakasının dökülmesine ve bu sayede alttan sağlıklı cilt hücrelerinin gelmesine yardımcı oluyor. Her şeyde olduğu gibi peeling veya derin temizlemenin de aşırısı cildimize zararlı. Cilt bakım ürünlerinizin de cildinize iyice nüfuz edebilmesi için peeling yapmak önem taşıyor. Cilt tipine bağlı olarak haftada iki-üç kez bu bakımı uygulayın. Düzenli olarak yaptığınızda gözeneklerinizin küçüldüğünü, cildinizin daha aydınlık göründüğünü fark edeceksiniz.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil