Gratine Deniz Tarağı

Servis: 10 kişilik
• 10 adet temizlemiş deniz tarağı
• 30 gr. ekmek kırıntısı
• 1 yemek kaşığı sarımsaklı yağ
• 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
• 10 gr. toz parmesan

Fırını üstten ısıtma 200 dereceye getirin. Ekmek kırıntısnı sarımsaklı yağ ile birlikte karıştırın. Kırıntılar renk alana kadar fırında kalmalı. Çıkardığınızda maydanoz ve parmesanı ekleyip, tarakların üzerini bu karışımla kaplayın. 2-3 dakika, parmesan eriyene kadar fırında en üst rafta tutup çıkarın. Sıcak servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil