Güzel kadın denince akla ilk gelen 6 ülke

Konu güzellik oldu mu insan sayfalar dolusu yazmak istiyor. Tabii ki her kadın güzeldir ama bazıları daha fotojeniktir diyelim ve yüzümüzde büyük bir gülümsemeyle en güzel fotoğraf veren kadınların ülkelerinden bahsetmeye başlayalım.

Venezüela
Şöyle bir efsane söylenir durur. Buradan çok uzak diyarlarda, bütün güzellik yarışmalarını kazanan, siyah saçlı, esmer tenli ve en çok istedikleri şey dünya barışı olan kadınların yaşadığı bir ülke varmış. Oraya gidenin bu kadınların güzellikleri karşısında dili tutulurmuş. Ama bu ülkeyi haritada bulmak çok zormuş. O yüzden eşinize sorun, hemen gösterecektir yerini. Efsane bundan sonra başlıyor.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil