Güzelliğe imza atan kadınlar

Hem oyunculukları hem güzellikleri ile hep konuşuldular ve hepimize ilham verdiler... Onlardan öğrenecek her zaman bir şeyler var!

TÜRKAN ŞORAY KİRPİĞİ

Türk Sineması denilince akla gelen ilk isim tabii ki Türkan Şoray’dır. Oyuncu, sinemadaki başarısı ile olduğu kadar güzelliği ile de hala örnek isimlerden biri. Peki Türkan Şoray denilince aklımıza ilk olarak ne geliyor? Tabii ki Şoray’ın güçlü bakan, güzel, kocaman gözleri. Bu ay gözlerinizdeki gücü ortaya çıkarmak için ondan ilham almaya hazır mısınız?

Hazırlayan: Nilgün Yıldız Konakcı

  • Türkan Şoray denilince ilk olarak iri gözler aklımıza geliyor. Bu nedenle göz makyajında olmazsa olmaz diyeceğimiz ilk malzeme beyaz bir kalem olmalı. Beyaz kalemi gözlerimizin içine çekerek çok daha büyük görünmelerini sağlayabiliriz.
  • Göz kapağımızın dışına doğru siyah renkli eyeliner çekmek ise ikinci adım olmalı. Eyeliner’ı kısa değil uzun ve düz şekilde çekmek gözlerinizi ön plana çıkaracaktır.
  • Alt kirpiklerin dış kısmına doğru ise koyu renk kalem çekebilirsiniz. Siyah bir göz kalemi kullanabileceğiniz gibi koyu kahve tonlarını da tercih edebilirsiniz. Sonra onu bir fırça ile çok hafif şekilde dağıtabilirsiniz. Eğer kalem çekmekte zorlanırsanız fırça yardımıyla koyu renk far da sürebilirsiniz.
  • Kirpiklerinize maskarayı, kirpik diplerinden başlayarak dikkatli bir şekilde uygulayın. İkinci katı ise kuruduktan sonra sürün.
  • Bu güzel göz makyajını pembe tonlarında bir allık ve kırmızı bir ruj ile tamamlamak isterseniz sahne sizin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil