Güzellik panosu: Kış sezonunda kadrajımıza giren 8 güzellik ürünü

Kış sezonunu coşkuyla karşılarken kendimizi renklerin enerjisine, kokuların büyüsüne ve cilt bakım ürünlerinin gücüne bırakıyoruz. İşte yeni sezonda kadrajımıza giren 8 güzellik ürünü.

EKSTRA HACİMLİ KİRPİKLER

Bir maskaradan neler bekliyorsunuz? Hacim mi, uzunluk mu, kıvırma mı yoksa tek tek ayırma mı? İşte yeni Flormar Hero Volume&Curl maskara tüm bunları bir arada sunuyor. Flormar’a özel geliştirilen kum saati formundaki süpersoft fiber fırçası, farklı boyutlardaki partikül yapısı, ağırlık hissi oluşturmayan formülü ile öne çıkan ürün; paraben, silikon ve parfüm de içermiyor. Flormar Hero Volume&Curl’ün marka yüzü ise oyuncu Beste Kökdemir.

Hazırlayan: Damla Durak

FLORMAR HERO VOLUME&CURL MASKARA 99 TL

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil