Güzellik panosu: Makyajda yeni renkler! 8 yeni ürün keşfi

Soğuğun kendini fazlaca hissettirmeye başlamasıyla birlikte cilt bakım rutinlerimizde güncellemeye gidiyor, makyajda ise renklerin ahengine kapılıyoruz.

Soğuğu iyice hissettiğimiz şu günlerde 8 adet yeni güzellik ürünü ile rutinlerimizde yeniliğe gidiyoruz... İşte keşif radarımıza giren 8 farklı ürün!

Hazırlayan: Damla Durak

YAŞLANMAYI TERSİNE ÇEVİREBİLİR MİYİZ?

Güzel haber! Caudalie araştırma ortağı Dr. David Sinclair, 10 yıl boyunca genetik üzerine yaptığı çalışmaların ardından, yeni bir keşfe imza atıyor. TET (On-On Bir Translokasyon) olarak adlandırılan bir enzim, cildin yaşlanmasını tersine çevirmeye yardımcı oluyor ve bu enzim artık Caudalie Premier Cru sersinin başrolünde yer alıyor. Bu güçlü seri, Caudalie’nin doğal ve ileri teknoloji yaşlanma karşıtı uzmanlığını bir arada sunuyor.

CAUDALIE THE CREAM GÜNDÜZ BAKIM KREMİ 990 TL

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil