Hafızanızı güçlendirin

Algılama yeteneğini artıran besinler…

Yiyeceklerle alınan enerjinin yüzde 20’sini beyninizin harcadığını biliyor musunuz? Vitaminlerin desteğini alarak algılama yeteneğinizi artırabilir, konsantrasyonunuzu yükseltebilirsiniz!

Yaban mersini: Besin öğeleri açısından zengin olan yaban mersini, beyindeki hücreleri ve sinirleri koruyarak hafızayı güçlendiriyor. A, B, C vitamin ile selenyum ve fosfordan zengin bu meyve, Alzheimer hastalığını engellemesinin yanı sıra çocukların öğrenme kapasitesini de yükseltiyor.

Elma: A vitamininden zengin elma, kişilerin yaşlılık dönemlerinde keskin bir zekaya sahip olmalarını sağlıyor. Ayrıca hafıza kayıplarını önlemeye de yardımcı oluyor.

Ispanak: Folik asit açısından zengin bir besin olan ıspanak, yaşa bağlı olarak oluşan hafıza kayıplarını azaltıyor.

Kırmızı soğan:
İçerdiği quercetin ve antosiyanin sayesinde hafıza ve beyni güçlendiriyor.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil