Hardallı bonfile

Malzemeler
4 bonfile et (her biri 150-200 gr)
Zeytinyağı
1 su bardağı yeşil zeytin, çekirdekleri çıkarılmış
6 adet turp, ince dilimlenmiş
HARDAL SOSU İÇİN;

1/2 su bardağı mayonez
1/2 su bardağı hardal
1 yemek kaşığı dijon hardalı
1 yemek kaşığı Frenk soğanı, doğranmış
1 çay kaşığı kapari
1 çay kaşığı limon suyu
Tuz, karabiber



Hazırlanışı
Sosu için bütün malzemeleri iyice karıştırın ve kenara alın. Döküm tavayı ısıtın. Bonfileleri yağlayın ve her bir tarafını 4 dakika kızartın. Ocaktan alın ve dilimlemeden önce biraz bekletin. Dilimledikten sonra sosunu üzerine ekleyin ve zeytinle süsleyip servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil