Harvard eğitimli bir uzmana göre bu 9 ifadeden birini her gün kullanıyorsanız ilişkiniz başarılıdır

Psikolog ve yazar Dr. Cortney S. Warren CNBC için kaleme aldığı makalede ilişkide işlerin yolund gittiğini gösteren 9 ifadeyi anlatıyor. Ona göre bu 9 ifadeden herhangi birini her gün kullanıyorsanız ‘ilişkiniz çoğu kişiden daha başarılı’dır.

Harvard'da eğitim almış bir psikolog olan Cortney "Asıl önemli olan, sizin ve eşinizin düzenli olarak nasıl etkileşimde bulunduğunuzdur. En mutlu çiftlerin çatışmadan kaçınmadıklarını; birbirleriyle takdir ve saygı içinde konuşarak çatışmayı yönettiklerini keşfettim. Ne yazık ki, zayıf iletişim ve değişime karşı isteksizlik nedeniyle birçok evliliğin sona erdiğini gördüm. Dolayısıyla, eşinizle bu ifadelerden herhangi birini kullanırsanız, ilişkiniz diğerlerinden daha başarılıdır" diyor.

Sıraladığı ifadeler ise şöyle:

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil