Hayallerin ötesinde: Düğün otelleri

Tüm sevdiklerinin şahitliğinde mutluluklarını ve aşklarını kutlamak, her çiftin hayali… Deniz kıyısında, büyük bir balo salonunda, açık havada ya da muhteşem manzaralı bir terasta sonsuza dek ‘evet’ diyebileceğiniz otelleri sizin için sıraladık. Peki hangi oteller, hangi özellikleriyle öne çıkıyor?

RÜYA GİBİ BİR BAŞLANGIÇ
JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’nin eşsiz manzarası ile Ataköy’ün deniz kıyısındaki büyüleyici atmosferine konumlanan otel, evlenecek çiftlere zarif dokunuşlarla şekillenmiş ve her detayı titizlikle düşünülmüş bir davet sunuyor. Gelin ve damat adaylarının bu unutulmaz gününde her istekleriyle birebir ilgilenilebilmesi için kendilerine özel ‘butler’ hizmeti veriliyor. Muhteşem deniz manzarasına sahip 600 metrekare balo salonu ve 750 metrekare denize sıfır terası ile eşsiz bir ambiyans sunan JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea, benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Ayrıca çiftler, özel iskelesi bulunan otele deniz yoluyla da ulaşım sağlayabiliyor. Balo salonuyla aynı katta bulunan gelin süitinde veya terasınızdan deniz manzarasını izleyebileceğiniz özel balayı süitinde stresten uzaklaşabilir, düğün öncesi kutlamalara başlayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra, aileler için de toplam iki adet günlük hazırlık odası sunuluyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil