Henry Cavill

Herkes onun ne kadar yakışıklı olduğunu konuşuyor ki yalan değil. Son olarak geçen ay Mission: Impossible-Yansımalar’da Tom Cruise’la izlediğimiz Henry Cavill’den bahsediyoruz.

Kendisi aynı zamanda Ben Affleck’le Batman V Superman: Adaletin Şafağı’nda yeni Süpermen yani Clark Kent’ti. 2013 tarihli Men of Steel’de (Çelik Adam) yeni Clark Kent olarak karşımıza çıkan İngiliz oyuncu, Batman V Superman: Adaletin Şafağı’nın ardından serinin ikinci filmi Justice League Part Two: Adalet Birliği: Bölüm 2 ile sinemaları şenlendirecek. Aslında antik Mısır tarihi okumak istiyormuş ama son anda oyuncu olmaya karar vermiş. Çok iyi yapmış!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil