Hilal Altınbilek'in acı günü

Oyuncu Hilal Altınbilek'in uzun zamandır hastanede kanser tedavisi gören 66 yaşındaki babası Özdemir Altınbilek, önceki akşam vefat etti.

Son olarak FOX ekranlarında 'Şahane Hayatım' dizisinde oynayan oyuncu Hilal Altınbilek, baba acısıyla sarsıldı. Altınbilek'i bu zor gününde dostları yalnız bırakmadı.

Altınbilek için Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Oyuncu, cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Cenazede Kerem Alışık, Kerem Çatay ve Onur Tuna gibi ünlü isimler Altınbilek'i yalnız bırakmadı. Özdemir Altınbilek’in cenazesi Kilyos Yolu Mezarlığı'na defnedildi.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi