Hindistan cevizi sütlü Panna Cotta

Hindistan cevizi sütlü Panna Cotta tarifi ile tatlı bir kaçamak...

Malzeme
2 kutu Hindistan cevizi sütü
2 tatlı kaşığı toz jelatin
1/3 su bardağı toz şeker
Tuz
1 çay kaşığı vanilya esansı


Hazırlanışı:
Hindistancevizi sütü, toz jelatin, toz şeker ve bir tutam kadar tuzu bir sos tencere-sine alın. Toz şeker ve jelatin eriyinceye kadar sürekli karıştırarak kaynatın. Vanilya esansını da ilave edip 3-4 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın. Ilındıktan sonra servis kaselerine paylaştırın. Buzdolabında 1-2 saat kadar dinlendirin. Servis tabaklarına ters çevirin. Üzerine dilediğiniz sosu gezdirerek servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil