İki renkli arpa şehriye pilavı

Malzemeler
1 kg arpa şehriye
2 adet orta boy
kuru soğan
2 et bulyon
125 gr tereyağı
1 yemek kaşığı tuz
su (arpa şehriyenin iki katı kadar)

Hazırlanışı
Kuru soğanları ufak küp şeklinde doğrayın. Suyu ve et bulyonları bir tencerede ısıtın. Tereyağı pilav tenceresinde eritin, soğanı ilave edin, orta ateşte 2-3 dakika kavurun. Arpa
şehriyenin yarısını ekleyin, şehriye koyulaşana kadar kavurmaya devam edin. Yeterince koyulaştığında, kavrulmamış arpa şehriyeleri ve sıcak suyu ilave ederek kapağı kapalı olarak kısık, orta ateşte 15-20 dakika pişirin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil