İlişkilerde dikkate alınması gereken 10 duygusal ihtiyaç

Herkesin duygusal ihtiyaçları vardır. Su, hava, yiyecek ve barınak gibi temel hayatta kalma ihtiyaçlarını göz önünde bulundurun. Bu fiziksel ihtiyaçları karşılamak, hayatta kalabileceğiniz anlamına gelir, ancak hayata anlam vermek için daha fazlası gerekir.

Arkadaşlık, şefkat, güvenlik veya takdir gibi şeyleri göremez veya onlara dokunamazsınız ama onlar da bir o kadar değerlidir. Aynı şey duyulduğunu veya değer verildiğini hissetmek için de geçerlidir.

Bir ilişkide, aranızdaki bağın gücü, ikinizin de ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığınız konusunda büyük bir fark yaratabilir.

Her ilişki biraz farklı görünse de, bu 10 duygusal ihtiyaç, sizin ve eşinizin ilişkiden ihtiyacınız olanı alıp almadığınızı düşünmek için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil