İlişkilerde uzak mesafelerle başa çıkabilmenin 4 yolu

Günümüzde artık uzaklık yakınlık gibi kavramlar çok da belirleyici olmuyor. Bir telefon ekranı sizi binlerce kilometre ötedeki sevdiğinizle kavuşturabiliyor. Özellikle ilişkilerin için büyük sıkıntı yaratabilecek olan aradaki uzak mesafe sorunlarının çözümü için bazı önerilerimiz olacak.

1- Sıklıkla konuşmak
En temel çözüm sürekli iletişim içinde olma hissini yaşamak olacaktır. Her imkanınız olduğunda seslerinizi duymak aradaki mesafeleri kısaltmanın en kolay yollarından biri olacaktır. Yaşadığınız sıkıntılardan ya da eğlenceli anlardan bahsedebilir ve özleminiz bir nebze olsun dindirebilirsiniz.



2- Özlemeye alışmak
Aranızda uzak mesafeler var. Bu gerçeği kabul etmelisiniz. Ona göre bir düzen oluşturmalı ve elinizden geldiği kadar özleme hissiyle barışmalısınız. Duygularınızın kontrolünü elinize aldığınızda göreceksiniz ki uzak mesafelerin yarattığı sorunlara daha iyi başa çıkabiliyorsunuz.



3- Sosyal yaşam
Yaşadığınız yerde kendinize bir sosyal yaşam kurmalısınız. Yalnız kalmak bütün bu sıkıntıları daha da artıracaktır. Siz de eğlenmeli ve sosyal yaşama katılmalısınız. Yoksa özlem ve diğer sıkıntılı hisler sizi boğar ve hayatınızdaki güzel bir ilişkiden olabilirsiniz.



4- Sürprizler
Uzak mesafe ilişki yaşayanların yapabileceği en güzel sürpriz, haber vermeden yanına gitmek olacaktır. Bu geçici dönemi kabullenmeli ve ona göre yaşamalısınız. Bu durumu atlamanın en güzel yollarında biri de sürpriz yaparak yanına gitmek olabilir. Bu kısa buluşmalar ilişkinizin güçlenmesi ve uzun süreli olmasına yardımcı olacaktır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil