İntikam için geliyorlar!

Bir televizyon efsanesine dönüşen 'Game Of Thrones', 6 Nisan’da yeni sezonuyla tekrar seyirciyle buluşacak.

Ekranlara geri dönmesi merakla beklenen 'Game of Thrones' un başlamasına iki ay kala dizinin hayranlarını daha fazla meraklandırmamak için yayınlanan 15 dakikalık videoda yeni sezondan özel görüntüler ve oyuncularla yapılan röportajlara yer verildi.
'Game of Thrones Ice and Fire: A Foreshadowing' adıyla yayınlanan videoda 4. sezondan heyecan verici anlar ve sevilen karakterlerin yeni maceraları hakkında küçük ipuçları verildi.
Yeni sezon hakkında konuşan serinin yapımcısı David Benioff 4.sezonu şu sözlerle anlattı: ''Red Wedding’in ardından intikam çığlıkları yükseliyor. Tüm serinin en şok edici sahneleri bu sezonun sonunda yer alacak. Çok kanlı hesaplaşmalar olacak.”


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil