Irmak Ünal'dan radikal karar: Endonezya'da yeni hayat

Irmak Ünal radikal bir karar aldı, çocuklarıyla birlikte Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya uçtu ve Bali'de yaşamaya başladı.

Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal'dan Bali kararı... Irmak Ünal, çocukları Kayla ve Vadi ile birlikte Eylül ayı sonunda Endonezya'nın başkenti Jakarta'ya uçmuştu. Ünal'ın Jakarya'ya yerleşme kararı aldığı ortaya çıktı.

‘Anı yaşıyorum’

Postanın haberine göre Irmak Ünal kararı için “Tek amacım; kızım Kayla (10) ile oğlum Vadi’nin (7) daha iyi bir eğitim alması. Tabii ben de çeşitli kurslara gideceğim. Türkiye'ye kaç yıl sonra döneriz bilmiyorum. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum" diyor.

Irmak Ünal, daha önce Bali’de yaşayan Bennu Gerede’nin tecrübelerinden de faydalandığını söyledi.

Ünal, çocukları Kayla ve Vadi’nin babası Emre Karabacak’tan 2017’de ayrılmıştı.

Erkeğin kalbine giden 12 öneri Aslan burcu erkeğini etkileme yolları: Bu 15 öneriye dikkat! Yengeç burcu erkeğini 35 maddede etkileme sanatı Oğlak burcu erkeğini etkilemenin 15 yolu Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Doğa Rutkay, Urla hayatını anlattı