Istakoz ve porcini mantarlı kalpler

Istakozlu ravioli ve porcini mantarlı ravioliler kalp şeklinde kesilir. Taze ravioliler, 2 dakika kaynar suda haşlanır. Her ikisi için ayrı sos hazırlanır. Porcini mantarlı ravioli için, çiğ krema, az tereyağı ve safran tavada ısıtılıp sos kıvamına getirilir. Önce tabağa sos dökülür daha sonra 2 renkli ravioliler yerleştirilir. Istakozlu ravioli için karides kabukları ve soğan, az bir suda pişirilir. Daha sonra süzülen bu sosun içine brandy eklenir ve bir süre daha pişirilir.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil