İşte Tolga Karel'in çocuklarına bırakacağı miras: Arkamdan dua ederler

2016'da ABD'li Sarah Scott ile nikâh maasına oturan oyuncu Tolga Karel, Amerika'ya yerleşmişti. Bu evlilikten 3 çocuğu olan Karel, çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı.

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel, 2015 yılında manken Günay Musayeva ile evliliğini sonlandırmış ve 2016 yılında ABD'li Sarah Scott ile evlenmişti. İlk evliliğinden Cihangir adında bir oğlu olan Tolga Karel, ikinci evliliğinde 3 kez daha baba olma sevincini yaşamıştı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Doğa Rutkay, Urla hayatını anlattı Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan eden 4 oyuncudan veda mesajı Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Sandık Kokusu'nda Özge Özpirinçci'nin yeni partneri belli oldu Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu