Izgara bonfile salatası

Diyet yemeklerinize biraz farklılık katmak isterseniz bu tarif tam size göre...

Malzemeler:
150 g ince bonfile
Göbek marul
Roka
Maskolin salata
2 adet kuru kayısı
1 adet domates
Sos: 1 kaşık hardal,
1 kaşık zeytinyağı, 1 kaşık limonu karıştırın.

Hazırlanışı:
Bonfileyi 1-2 gün önceden sarımsak, taze kekik, taze biberiye ve süt ile marine edip buzdolabında bekletin. Göbek marul, roka ve maskolin yeşilliklerden birer tutam alarak genişçe bir salata kasesine yerleştirin. Kayısı ve domatesi doğrayıp yeşilliklerin üzerine ekleyin. Bonfile dilimlerini ızgarada pişirip, salatanın üzerine serpiştirin ve hazırladığınız sosu salatanın üzerinde gezdirerek servise hazır hale getirin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil