Kadife dudaklar

Kadife dokulu mat dudaklar makyajınızın en güçlü silahı olmaya aday.

Yazı: Eda Şentürk

Mat ruj kullanma kılavuzu
• Mat rujların dezavantajı dudakları kuru göstermek olsa da siz bunu ortadan kaldırabilirsiniz. Yoğun nemlendirilmiş dudaklarınızın üzerine sürdüğünüz mat rujunuz çok daha kolay uygulanacak.

• Mat ruj öncesi dudak çatlaklarınızı yok etmek için diş fırçası ile bir dudak balmını nazikçe dudaklarınıza uygulayınız. Bu işlem dudaklarınızı mat ruja hazırlamaya yardımcı olacak.

• Mat rujların genel özelliklerinden biri uzun süre dayanıklılık göstermesi. Bu da gün içinde yeme-içme işlemlerinden dolayı dudakların orta kısmında rujun aşınmasına, kenarlarının ise daha belirgin olmasına neden olur. Rujunuzun bütünlüğünü korumak için ara sıra dudaklarınızı öpücük şeklinde tutarak rujunuzu dudaklarınızın ortasında birkaç kez döndürün böylece sadece orta kısma uygulama yapmış olursunuz.

Mat rujlar fotogaleri için TIKLAYIN

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil