Kağıda değer kattılar...

Just Paper by Ebru Baç, dekorasyonda farklılık arayanlar için yepyeni bir marka.

Just Paper by Ebru Baç, dekorasyonda farklılık arayanlar için yepyeni bir marka. Rengarenk kaseler, aydınlatmalar, dekoratif tabaklar, tealight mumluklar… Kağıdın dönüşümü ile yaratılan fonksiyonel objeler, tek tek elde üretiliyor… Papier Mache (kağıt hamuru) tekniği ile ileriye dönüşüme çok iyi bir örnek olan koleksiyonda kullanılmış kağıtlar, daha değerli bir eşyanın yaratılmasında hammadde olarak kullanılıyor.



Noi Design Studio Nişantaşı, Aphorm Design Galata ve Herşey Aşk’tan Bebek gibi dekorasyon ve tasarım mağazalarda bulunan JUST PAPER koleksiyonları  online satış sitesi www.paperjustpaper.com’da da satışa sunuluyor.


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil