Karpuzlu buzlu yeşil çay

Serin bir lezzet!

Malzemeler
8 bardak su
6 adet poşet çay
2 dilim karpuz
Bir dal fesleğen
Lime ya da limon
Tatlandırmak için şeker ya da bal

Hazırlanışı:
Suyu kaynatıp çayı demleyin. Çay poşetlerini çıkartıp oda sıcaklığında bekletin. Soğutmak üzere buzdolabına koyun. Servis etmeden önce buzdolabından çıkarıp karpuz ve lime dilimleri ekleyin. Dilerseniz şeker ya da bal ekleyebilirsiniz. Fesleğen yaprağı ve buz koyarak servise hazır hale getirin.

* EvBahçe dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil