Katmer

Tavada mayasız katmer tarifi...

Malzemeler
60 g tereyağı
12 baklava yufkası
8 yemek kaşığı toz şeker
8 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
3 yemek kaşığı kaymak

Hazırlanışı
Tereyağını bir sos tenceresinde eritin. Baklava yufkalarından üç tanesini aralarına tereyağı sürerek üst üste dizin. Üzerine toz şeker ve Antep fıstığı serpin. Kaymak ilave edin ve katlayarak şekil verin. Katmerlerin üzerine tekrar tereyağı sürün ve yapışmaz yüzeyli bir tavada kızartın. Üzerine bal gezdirin. Dondurma ile süsleyerek sıcak servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil