Katy B “Little Red” müzik marketlerde!

2012 yılında yayınladığı “On A Mission” albümüyle yaptığı başarılı çıkışın ardından ikinci albümü merakla beklenen Katy B’nin “Little Red” isimli yeni albümü şimdi Sony Music etiketiyle çıktı.

Yeni albümü için prodüktör Geeneus ile bir araya gelen Katy B yeni albümünde kendi deyimiyle “daha olgun ve deneysel” bir albüme imza atıyor. Hayatındaki değişimlerle paralel olarak müziğinin de değiştiğini söyleyen genç sanatçının albümünde; “5 AM”, “Tumbling Down”, Sampha’nın eşlik ettiği “Play”, Jessie Ware’in eşlik ettiği enerji dolu bir dans şarkısı olan “Aaliyah” ve elektronik bir balad olan“Crying for No Reason” öne çıkan şarkılar.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil