Kavurma

Malzemeler
1 kg kuzu but
100 gr kuyruk yağı
Tuz
Karabiber
Kekik

Hazırlanışı:
Kuyruk yağını küçük parçalar şeklinde doğrayın ve tencereye alarak orta ateşte yağını salana kadar kavurun. Eti küçük parçalar şeklinde doğrayıp yağa ekleyin. Tencerenin kapağı kapalı olarak kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişirin. Etler pişince tuz, karabiber ve kekikle tatlandırın. Sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil