Kayısı ve hindistan cevizi topları

Kayısı ve hindistan cevizi topları tarifi

Malzemeler:
1 su bardağı tuzsuz çiğ badem
1 su bardağı kuru kayısı
1/2 su bardağı çekirdeksiz hurma
2 yemek kaşığı Hindistan cevizi
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 çay kaşığı tarçın

Hazırlanışı:
Bademleri blender’a koyun, iyice karıştırın. Blender’a kayısı, Hindistan cevizi, hurma, limon kabuğu rendesi ve tarçını ekleyin. Tüm malzemeler homojen, yapışkanımsı bir hal alana kadar karıştırın. Küçük toplar yapın. Buzdolabında ağzı kapalı şekilde 1 hafta saklayabilirsiniz.

Utangaç mı ilgisiz mi? Utangaç bir erkeği anlamanın 24 yolu Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Kader matrisi numaraları ne anlatır? Uyumluluğa nasıl bakılır? IMDb’nin zirvesindeki 30 efsane yabancı dizi Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon Leyla'nın takılarını bulduk!