Kayısılı hurma topu

Kayısılı hurma topu tarifi

Malzemeler:
3 adet hurma
5 adet gün kurusu kayısı
1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 yemek kaşığı kakao tozu
1/2 çay bardağı karışık ceviz, badem ve Hindistan cevizi rendesi

Hazırlanışı:
Önce hurma ve kayısıları sıcak suda şişene kadar 5-7 dakika bekletin. Sonra geri kalan tüm malzemeleri blender’a koyun ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Elinizle yuvarlayın.  sterseniz dışını Hindistan cevizine bulayabilirsiniz. Bu malzemelerden yedi adet çikolata topu çıkıyor. Ara öğününde iki adet tüketebilirsiniz.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil