Kestaneli başlangıç

Kestaneli başlangıç tarifi

Malzemeler:
• 5 adet kestane
• 1 avuç yabani mantar
• 2 adet pırasa
• 1/2 adet armut
• 50 gr tereyağı
• 1 avuç nar
• 100 gr keçi peyniri
• 1 demet Latin çiçeği (ya da ıspanak, roka, tere)
Salata sosu için
• 1 tatlı kaşığı bal
• 1 yemek kaşığı taneli aromalı hardal
• Tuz ve karabiber
• 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:
Pırasanın halka halka doğranmış yeşil bölümünü zeytinyağında hafifçe soteleyin. Ardından mantarları ilave edin ve sotelemeye devam edin. Karışıma kestaneyi de ekleyip ocağın üstünden alın. Ilıkken armut, nar ve keçi peyniri eklenmiş salataya sosu ile birlikte ılık karışımı ekleyip servis edebilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil