Kestaneli bezeli iki renkli mousse

Kestaneli bezeli iki renkli mousse tarifi

Malzemeler:
300 gr süt
30 gr nişasta
90 gr toz şeker
1 bardak ezilmiş beze
1 kahve fincanı sıcak süt
1 kahve fincanı benmari usulü eritilmiş bitter çikolata
1 çay bardağı haşlanmış ve ezilmiş kestane

Hazırlanışı:
Süt, şeker ve nişastayı bir tencerede koyun. Isınınca içine bir yumurta sarısı ekleyin ve hızlıca karıştırın. Muhallebi kıvamını alınca ezilmiş bezeleri içine atın, iyice karıştırıp el blender’ından geçirin ve bardaklara bölüştürün. Sıcak sütü, çikolatayı ve kestaneyi de iyice karıştırın. Bezeli muhallebinin üzerine eşit bir şekilde paylaştırın. Soğumaya bırakın. Pişmaniye veya meyvelerle süsleyip servis yapabilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil